Archief

  Het ANWB campings-waarderings-systeem waardeert onze camping met 4 sterren voor het jaar 2018. En op Zoover scoren we een dikke 9. Wij zijn hier natuurlijk heel trots op en hopen dat u onze camping ook zo hoog waardeert.

Onze rustige gezinscamping, midden op de Veluwe, ademt een gemoedelijke boerderijsfeer. Terwijl u tegelijkertijd van alle moderne voorzieningen geniet. Op onze camping voelt jong en oud zich veilig en vrij. En dat is precies zoals wij het voor ogen hebben. 

kinderen kunnen naar hartelust spelen en hutten bouwen in ons eigen speelbos, dieren aaien op de kinderboerderij of waterbeestjes zoeken in de ondiepe beek.

Veel velden hebben een eigen speeltuintje. Het recreatiewerk wordt verzorgd door De Eendenclub. Een landelijke en professionele organisatie met aandacht voor zowel kleine als wat grotere kinderen.

Buiten de schoolvakanties is onze camping bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers, die willen genieten van de prachtige omgeving. Met onze eigen wandel- en fietsroutes kunt u eindeloos op pad naar beken en sprengen, uitgestrekte heidevelden, oeroude bossen en gezellige dorpjes op de Veluwe.

Daarnaast is onze camping aangesloten bij de de vereniging Karaktervolle Groene Campings. Zo gaan gastvrijheid, comfort en natuurbeleving bij ons hand in hand. www.kgc.nl

Mogen wij ook u binnenkort verwelkomen?

Bart en Kirsten Looijmans

Team Helfterkamp

Nieuws

Opening kampeerseizoen 2018

donderdag 01 maart 2018 00:16 We hopen er samen met u weer een prachtig kampeerseizoen van te maken. lees verder