mountainbiken over de Veluwe

zaterdag 01 april 2017 02:05

Onder leiding van een ervaren gids de houtvesterij en de Veluwe op. heerlijk op de zondag ochtend.

Met het nieuwe seizoen staat ook het sporten weer op het menu. Ieder zondag zal er een ervaren groepje van de camping vertrekken. Op hoog tempo gaat u de veluwse heide en door de bossen naar de mooiste stekken van de omgeving.

Na afloop staat er bij de receptie een heerlijk kopje koffie of (indien nodig) een glas water voor u klaar. Nog even napraten over de zojuist gemaakt tocht vol wonderen en schoonheden. Regelmatig dat de groep een ree, hert of zwijn heeft gezien.

Een fantastische bonus op die heerlijke zondag ochtend..

Wilt u ook mee? Voor informatie gaat u naar de receptie van camping De Helfterkamp.

« Terug

  Het ANWB campings-waarderings-systeem waardeert onze camping met 4 sterren voor het jaar 2018. En op Zoover scoren we een dikke 9. Wij zijn hier natuurlijk heel trots op en hopen dat u onze camping ook zo hoog waardeert.

Onze rustige gezinscamping, midden op de Veluwe, ademt een gemoedelijke boerderijsfeer. Terwijl u tegelijkertijd van alle moderne voorzieningen geniet. Op onze camping voelt jong en oud zich veilig en vrij. En dat is precies zoals wij het voor ogen hebben. 

kinderen kunnen naar hartelust spelen en hutten bouwen in ons eigen speelbos, dieren aaien op de kinderboerderij of waterbeestjes zoeken in de ondiepe beek.

Veel velden hebben een eigen speeltuintje. Het recreatiewerk wordt verzorgd door De Eendenclub. Een landelijke en professionele organisatie met aandacht voor zowel kleine als wat grotere kinderen.

Buiten de schoolvakanties is onze camping bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers, die willen genieten van de prachtige omgeving. Met onze eigen wandel- en fietsroutes kunt u eindeloos op pad naar beken en sprengen, uitgestrekte heidevelden, oeroude bossen en gezellige dorpjes op de Veluwe.

Daarnaast is onze camping aangesloten bij de de vereniging Karaktervolle Groene Campings. Zo gaan gastvrijheid, comfort en natuurbeleving bij ons hand in hand. www.kgc.nl

Mogen wij ook u binnenkort verwelkomen?

Bart en Kirsten Looijmans

Team Helfterkamp

Nieuws

Gelukkig Nieuwjaar

zondag 31 december 2017 15:55   Wij wensen iedereen een kampeertastisch 2018! lees verder