De Helfter Kamp - Heerlijk kamperen in het hart van de natuur

Kampeerplaatsen

De camping telt 160 toerplaatsen, deze liggen allemaal aan de randen van ruime velden. Veel van deze velden hebben een speeltuintje, zodat u de kinderen van uit de tent of caravan goed in de gaten kunt houden.
De meeste kampeerplaatsen liggen goed beschut tegen de wind en volop in de zon. Hierdoor kampeert u ook in het voor- en najaar heerlijk bij ons.

Natuurlijk hebben wij ook velden zonder speeltoestellen, zodat ook mensen die van rust houden, volop genieten. De kampeerplaatsen zijn goed onderhouden en de plaats van de voortent is voorzien van een laagje split, zodat u nooit in het zand of de blubber staat van de vorige kampeerder.

Het sanitair

De sanitaire voorzieningen zijn modern en verwarmd met vloerverwarming, daardoor is het in het voor- en najaar ook lekker warm. Er zijn voldoende was, douche en toiletcabines, zo hoeft u zelfs in de drukke maanden nooit lang te wachten. 
Alle toiletgebouwen hebben babywasplaatsen, gezindouches en voldoende afwasplaatsen.

De recreatieschuur

In de recreatieschuur, de schuure, kun je verschillende activiteiten doen zoals tafeltennis, voetbalspel, poolen, sjoelen, boekje lezen of tv kijken.  

In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam verschillende activiteiten in de schuure. De planning van het recreatieteam kan je binnenkort hier bekijken.

De receptie en kampwinkel

De receptie en kampwinkel bevinden zich in de oude boerderij en is dagelijks geopend, ook in het voor- en naseizoen. U kunt er terecht voor vers brood, fietsverhuur, informatie over de omgeving en natuurlijk lekkere ijsjes.