Boerderijcamping Gelderland

Camping de Helfterkamp is dé boerderijcamping in Gelderland voor een heerlijk rustige vakantie! Onze camping is gelegen in het hart van de Veluwe en is omringd met prachtige natuur. Door de afzonderlijke ligging van de camping heerst er een heerlijke rust en ontspannen sfeer, ideaal voor een vakantie. Op de boerderij kunnen kinderen lekker buitenspelen in de natuur en met de dieren. Ouders kunnen een mooie wandeling of fietstocht maken in de omgeving. U kunt bij ons een kampeerplek huren van maart tot en met oktober tegen aantrekkelijke prijzen.

Boerderijcamping Helfterkamp in Gelderland

Boerderijcamping de Helfterkamp in hartje Gelderland wordt vaak omschreven als een kleine, rustige en gezellige camping voor zowel gezinnen als ouderen. De camping is geheel op eigen grondgebied opgebouwd en gaat daarbij samen met de kinderboerderij en het agrarische bedrijf van de eigenaar. Dit alles maakt dat Camping de Helfterkamp niet zomaar een camping is! Uiteraard vindt u op de camping alle voorzieningen die u nodig heeft. U kunt daarbij denken aan een wasserette, campingwinkel, receptie en nette toiletgebouwen.

Activiteiten

Door de bijzondere ligging in het hart van de natuur biedt Camping de Helfterkamp in Gelderland een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar diverse steden, vele wandel- en fietsroutes en andere culturele activiteiten. Ook op de camping is uiteraard voldoende te beleven! Bent u enthousiast en zou u graag een plekje reserveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek een prachtige kampeervakantie op boerderijcamping de Helfterkamp in Gelderland!

Wilt u contact met ons opnemen dan kan dit: telefonisch op (+31) 578-571839 of via het onderstaande formulier.

Contactgegevens
Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
Bericht
Stel uw vraag of geef uw feedback in onderstaand veld.

Andere bezoekers bekeken ook:

Camping aan Veluwe | Camping bij Apeldoorn | Camping Gelderland kindvriendelijk | Camping kleine kinderen Nederland | Wild spotten Veluwe