Campings Apeldoorn

Bent u op zoek naar campings in Apeldoorn en omgeving? Bekijk dan natuurcamping de Helfterkamp! In het hart van de natuur midden op de Veluwe vindt u Camping de Helfterkamp: een camping, agrarisch bedrijf en kinderboerderij ineen. De camping is voor een groot gedeelte dan ook gevestigd in oude stallen van het boerenbedrijf waardoor een unieke, landelijke sfeer ontstaat. De bijzondere locatie in combinatie met de natuurlijke omgeving maakt Camping de Helfterkamp een van de unieke campings nabij Apeldoorn op de Veluwe!

De uniekste onder de campings nabij Apeldoorn

Te midden van de Veluwse bossen vindt u een camping met ruim opgezette kampeerplaatsen, stacaravans, bungalows en uitstekende faciliteiten voor alle bezoekers. Zo kunnen de kinderen hun gang gaan in de recreatieruimte en het speelbos, kunt u als ouder bij de tent genieten van de rust en de natuur en is de camping een ideale uitvalsbasis voor actieve wandelingen en fietstochten in combinatie met culturele uitstapjes. Een unieke kampeergelegenheid voor mensen die rust en een groene ruimte zoeken, maar ook van een gezellige en harmonieuze sfeer houden op campings nabij Apeldoorn!

Activiteiten

Zowel op de camping als in de omgeving van deze en vele andere campings in de regio Apeldoorn vindt u leuke activiteiten voor jong en oud, groot en klein. Zo is Vaasseneen gezellig en modern dorp met een breed aanbod winkels en eetgelegenheden, bieden de bossen vele mooie fietsroutes en wandeltochten en is er voor kinderen op kleine afstand een heerlijk zwembad te vinden. Voor meer informatie over activiteiten in de omgeving en op de camping kunt u altijd terecht bij onze receptie!

Op zoek naar campings in of nabij Apeldoorn? Boek uw vakantie op onze groene boerderijcamping! 

Wilt u contact met ons opnemen dan kan dit: telefonisch op (+31) 578-571839 of via het onderstaande formulier.

Contactgegevens
Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
Bericht
Stel uw vraag of geef uw feedback in onderstaand veld.

Andere bezoekers bekeken ook:

Campings Nederland honden toegestaan | Charme campings Nederland | Gezinscampings | Hondvriendelijke campings Nederland | Kinderboerderij Veluwe