Hondvriendelijke campings Nederland

Camping de Helfterkamp is één van de hondvriendelijke campings in Nederland! Door de ligging midden in de natuur en de boerensfeer op de camping bieden we u de ideale locatie om uw hond mee naartoe te nemen. Tijdens een vakantie is het toch vaak een hoop geregel om uw hond ergens onder te brengen en hem niet tegen uw zin in naar het asiel te brengen. Daarom is Camping de Helfterkamp één van de hondvriendelijke campings in Nederland voor een ontspannen en gezellige vakantie voor hond en baas!

Weinig hondvriendelijkecampings in Nederland: bij ons is uw hond toegestaan!

Onze camping is geopend van februari tot en met oktoberwaardoor u zowel in de schoolvakanties als buiten het hoogseizoen bij ons terecht kunt. Kampeerplaatsen zijn al te reserveren vanaf 3 nachten tot een compleet seizoen. In het tarievenoverzicht vindt u alle prijzen, arrangementen en toeslagen voor onze camping terug. Ook voor het huren van caravans en bungalows vindt u hier de voorwaarden terug. Hoewel we één van de meest hondvriendelijke campings van Nederland zijn, zijn honden in onze stacaravans en bungalows niet toegestaan.

Contactinformatie

Voor meer informatie over onze voorwaarden en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze receptie. Deze is dagelijks geopend van 8.30u tot 17.00u. Bel ons op het telefoonnummer0578-571839 of stuur even een e-mail naar info@helfterkamp.nl. Wij hopen ook voor u een heerlijke vakantie te kunnen verzorgen!

Op zoek naar hondvriendelijke campings in Nederland? Boek een onvergetelijke vakantie met uw viervoer bij ons!

Wilt u contact met ons opnemen dan kan dit: telefonisch op (+31) 578-571839 of via het onderstaande formulier.

Contactgegevens
Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
Bericht
Stel uw vraag of geef uw feedback in onderstaand veld.

Andere bezoekers bekeken ook:

Kinderboerderij Veluwe | Kindvriendelijke camping Gelderland | Leuke camping voor kinderen Nederland | Stacaravan huren Gelderland | Stacaravan huren Veluwe