Ga direct naar:

Camping

Kampeerplaatsen

De camping telt 160 toerplaatsen, deze liggen allemaal aan de randen van ruime velden. Veel van deze velden hebben een speeltuintje, zodat u de kinderen van uit de tent of caravan goed in de gaten kunt houden. De meeste kampeerplaatsen liggen goed beschut tegen de wind en volop in de zon. Hierdoor kampeert u ook in het voor- en najaar heerlijk bij ons.

luchtfoto camping

Natuurlijk hebben wij ook velden zonder speeltoestellen, zodat ook mensen die van rust houden, volop genieten. De kampeerplaatsen zijn goed onderhouden en de plaats van de voortent is voorzien van een laagje split, zodat u nooit in het zand of de blubber staat van de vorige kampeerder.

Het sanitair

Toiletgebouw Bekenkamp

De sanitaire voorzieningen zijn modern en verwarmd met vloerverwarming, daardoor is het in het voor- en najaar ook lekker warm. Er zijn voldoende was, douche en toiletcabines, zo hoeft u zelfs in de drukke maanden nooit lang te wachten. Onze toiletgebouwen hebben babywasplaatsen, gezinsdouches en voldoende afwasplaatsen. 

De receptie en kampwinkel

De receptie en kampwinkel bevinden zich in de oude boerderij centraal op de camping. 

De receptie is dagelijks geopend;
maandag t/m zaterdag van 8.30u tot 20.30u
zondag van 10.00u tot 16.00u

U kunt er terrecht voor vers brood (op bestelling), fiersverhuur, informatie over de omgeving en natuurlijk lekkere ijsjes.

De recreatieschuur 'De Schuure'

In de recreatieschuur kun je verschillende activiteiten doen zoals tafeltennis, voetbalspel, poelen, sjoulen, boekje lezen of tv kijken.

Ook wordt deze ruimte gebruikt voor de activiteiten van het recreatieteam. Voor de planning van deze zomer klik op onderstaande link
http://eendenclub.nl/helfterkamp/programmas