Ga direct naar:

Camping Helfterkamp

Blote voetjes in het groene gras, genieten van het geluid van vogels. Een vakantie op de Helfterkamp voelt als thuiskomen. 'Wat een ontvangst,'zei één van onze gasten, 'zo hoort het!' Voor ons een missie, waar we graag voor staan.

entree camping de helfterkamp

Onze rustige familiecamping, midden op de Veluwe, ademt een gemoedelijke boerderijsfeer. Terwijl u tegelijkertijd van alle moderne voorzieningen geniet. Op onze camping voelt jong en oud zich veilig en vrij. En dat is precies zoals wij het voor ogen hebben.

Kinderen kunnen naar hartelust spelen en hutten bouwen in ons eigen speelbos, dieren aaien op de kinderboerderij of waterbeestjes zoeken in de ondiepe beek.

Veel velden zijn voorzien van een eigen speeltuintje. Ons recreatiewerk wordt verzorgd door De Eendenclub. Een landelijke en professionele organisatie met aandacht voor zowel kleine als wat grotere kinderen.

Buiten de schoolvakanties is onze camping bij uitstek geschikt voor senioren en natuurliefhebbers, die willen genieten van de prachtige omgeving. Met onze eigen wandel- en fietsroutes kunt u eindeloos op pad naar beken en sprengen, uitgestrekte heidevelden, oeroude bossen en gezellige dorpjes op de Veluwe.

De ANWB waardeert onze camping met 4 sterren voor 2018. En op Zoover scoren wij een dikke 9. Onze camping is is aangeloten bij de vereniging Karaktervolle Groene Campings. Zo gaan gastvrijheid, comfort en natuurbeleving bij ons hand in hand.

Mogen wij ook u binnenkort verwelkomen?

Bart & Kirsten Looijmans